5 oct. 2013

Astăzi vreau să vă recomand un blog de nota 10. Blogul se numește SunLog și poate fi accesat dând click pe linkul anterior. El conține informații din diverse domenii, știri, noutăți, filme, muzică și multe altele. Dar cel mai important lucru este că aceste informații sunt prezentate într-o notă frumoasă, plăcută de citit.

De exemplu, vă invit să parcurgeți cronica de film Die Hard 5. Într-un fel este greșit spus cronica de film, deoarece este un text critic care privește întreaga franciză, nu știu exact carei termenul pentru cinci, știu că pentru trei e trilogie. Au fost cinci filme cu Bruce Willis și primele trei le cunoaștem toți, sunt mai vechi, iar ultimele două sunt mai noi, din 2007 și de anul ăsta, și putem spune că din ce în ce mai proaste, adică mai slab făcute.

filme și iar filme

Păcat că cu cât avansează tehnologia și se pot scoate efecte speciale mai tari, CGI, ba mai nou filme 3D, cu atât povestea filmului este mai slabă și mai puțin atrăgătoare pentru public. Sau poate asta e valabil numai pentru un anumit public, poate oamenii sunt proști în general și preferă astfel de filme. În fine, articolul mai vorbește despre site-uri de filme subtitrate online, care cică nu sunt bune pentru că pică des. Totuși, cine vă oprește să descărcați filmele respective la voi pe PC de pe torenți?

Și pentru că tot am scris mai mult despre filme, de abia aștept să văd Iron Man 3, pentru că primele două mi-au plăcut, în special primul. Să vedem dacă și aici se poate proba ce am zis mai sus, cu scăderea calității invers proporțional cu creșterea numărului în seria... gata că m-am încurcat. Vizitați-l. Pa!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu